MALI PRINC -  Imamo dolgoletne izkušnje pri poučevanju jezikov. Ne glede na izgled internetne strani in hvalopeve ter obljube, vam večina jezikovnih šol po Sloveniji nudi vse enako. Lahko je lastnik šole Slovenec ali tujec, razlik ni. Seveda pa vsak zase rad govori, da je drugačn so od vseh ostalih. Kdo pa bi dobil stranko, če bi rekel , da je enak kot konkurenca? Mi smo šli smo korak dalje. Imamo znanje, izkušnje, poznamo dobre in slabe lasnosti konkurence. Dobre smo imeli v mislih pri oblikovanju svojih programov, slabosti  smo že v začetku odpravili in jih spremenili v prednosti.

Usmerjeni smo v nove, moderne, a preizkušene metode poučevanja. Sodelujemo z jezikovnimi šolami z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju poučevanja jezikov, tako v tujini kot doma. Spodbujamo zdravo konkurenco, kar pomeni sodelovanje.

Pri nas, za razliko od marsikaterega drugega jezikovnega ponudnika na obali, poučujejo kvalitetni profesorji z ustrezno izobrazbo. Kriteriji veljajo tako za domače profesorje, kot tudi za naravne (rojene) govorce (native speakerje). Jezik poteka le v ciljnem jeziku, torej jeziku, ki se ga želite naučiti. Tudi če ste popolni začetniki, brez strahu. Naši profesorji imajo potrebno znanje in voljo za delo, da vas na sproščen način popeljejo do sprostitve, izgube strahu in razumevanja, torej znanja.

Imamo majhne in homogene skupine (5-8 slušateljev), oblikovane na osnovi selektivnega pristopa. Preizkušene, moderne in učinkovite metode so samo del naših prednosti. Osredotočeni smo na rezultate in zadovoljstvo naših slušateljev, pri katerih spodbujamo inovativnost, zaupanje vase in v nas, ter samozavest pri uporabi usvojenega jezikovnega znanja. V sproščenem in ustvarjalnem, okolju naši slušatelji in predavatelji vzpostavijo močne vezi, ki se negujejo še leta in leta po zaključku tečaja. Pri našem delu želimo, da nas spremljata smeh, veselje in obilo zabave.  
DELAMO S SRCEM, kar se pri pouku lepo opazi in prinaša čudovite rezultate. Kvaliteta je zagotovljena.

Pridružite se nam, povejte nam vaše želje, potrebe, težave (kar se tiče jezika, urnika, plačila ...), dvome. Tu smo za vas. Pogovorili se bomo in našli najboljšo rešitev. Mi vas že pričakujemo in se veselimo sodelovanja z vami!

Dobrodošli otroci (od 4 leta naprej) in odrasli!

Lep pozdrav in kmalu nasvidenje vam želimo,

MALI PRINC.

Direktorica: Darka Novaković s.p.